Stoom afblazen van een drukke dag

Stoom afblazen van een drukke dag

Genieten van een goed glas wijn, dat kan wat ons betreft de hele middag en avond. En dat kan nergens beter dan bij CoVino! Het is heerlijk vertoeven in onze fauteuils, maar je kan natuurlijk ook lekker plaatsnemen aan een van onze bartafels. Wij serveren een ruim assortiment aan wijnen op glas en wij zullen je verrassen met een andere wijn als je misschien normaal bestelt. Alles gaat om smaak en beleving en dat is wat wij bieden. Geen wijn liefhebber? Bij CoVino kan je ook genieten van verschillende bieren.

Drinken maakt hongerig. Maak een keuze uit ons assortiment kazen, geniet van onze charcuterie of bestel een mooie borrelplank met verassende bites.

Heb je al gegeten? Je bent uiteraard welkom voor een kop koffie, borrel of dat welbekende afzakkertje!

Een mooie afsluiting van de dag!

Genieten van een goed glas wijn, dat kan wat ons betreft de hele middag en avond, en dat kan nergens beter dan bij CoVino. Het is heerlijk vertoeven in onze fauteuils, maar u kunt natuurlijk ook lekker plaatsnemen aan een van onze bartafels. Wij serveren een ruim assortiment aan wijnen op glas en wij zullen u verrassen met een andere wijn als u misschien normaal bestelt. Alles gaat om smaak en beleving en dat is wat wij u bieden. Geen wijn liefhebber? Bij CoVino kunt u ook genieten van verschillende bieren.

Een mooie afsluiting van de dag!