Reden voor een feestje? Bij CoVino is veel denkbaar en bespreekbaar. Zowel open- als besloten gelegenheden zijn hier mogelijk.

Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

CoVino is een sfeervolle locatie in het centrum van Maarssen-Dorp, met zeer centrale ligging in het midden van Nederland. De perfecte plek bij uitstek, voor zakelijke en particuliere events, speciale gelegenheden en feesten. CoVino heeft een modern huiselijke inrichting, en biedt ruimte aan gezelschappen tot 60 personen.

Verjaardagen, borrels, trouwerijen, condoleance, presentaties, wijnproeverijen, thema-avonden, personeelsfeesten, etc. Wij denken graag met u mee over uw specifieke wensen. Alles is mogelijk. Zo kunnen wij de muziek en/of DJ, versiering, catering etc. allemaal voor u regelen.

De gelegenheid kan worden voorzien van de lekkerste gerechten en hapjes. Uiteraard beschikken wij zelf over een ruim assortiment in wijnen, waarover wij u kunnen adviseren. Zo kunnen wij u adviseren over welke wijnen bij de gekozen gerechten en hapjes passen.

Wij ontzorgen u graag, wij kunnen de hele organisatie uit handen voor u nemen en zorgen ervoor dat de gelegenheid tot in de puntjes verzorgd is.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, om de wensen en mogelijkheden te bespreken, op basis hiervan zullen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

Doe een aanvraag! Mail naar: covinobydenise@outlook.com